SEMWEB
spacer
home / Diensten / Webdesign & ontwikkeling

Webdesign & ontwikkeling

Een website wordt vaak gezien als ‘visitekaartje’ van een bedrijf. Wilt u ook een goede en professionele indruk achterlaten? Wij helpen u graag!

SemWeb vertaalt uw wensen vlekkeloos naar een goed werkend en functioneel ontwerp volgens de laatste web richtlijnen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de huidige huisstijl van uw bedrijf. Heeft u nog geen bestaande huisstijl? Ook wat betreft de ontwikkeling van uw huisstijl zijn wij graag van dienst! 

Op een website is het ‘verleiden’ van de bezoeker een must. Met de goede call-to-actions stimuleert u de klant bepaalde acties te nemen. Bij het maken van uw website houden wij hier rekening mee zodat uw website functioneel en gebruiksvriendelijk is voor uw bezoekers. Niet alleen uw bezoekers moeten profiteren van deze gebruiksvriendelijkheid. U als beheerder wilt ook zo gemakkelijk en snel mogelijk uw website kunnen beheren. Met onze zelf ontwikkelde Content Management Systemen is dit geen enkel probleem. Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan voorop! Natuurlijk kunt u voor grote wijzigingen op uw website altijd even contact opnemen met SemWeb.
 
Bent u benieuwd naar de kwaliteit en vindbaarheid van uw bestaande website? Vraag dan vrijblijvend een website analyse bij ons aan! Wij testen uw website onder andere op de mate van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid in zoekmachines. 

spacer
 • Webdesign & ontwikkeling
  Vormgeving, doeltreffend, gebruiksvriendelijk

  Uw website wordt vaak gezien als ‘visitekaartje’ van uw bedrijf. Wilt u ook een goede en professionele indruk achterlaten? 

 • Zoekmachine optimalisatie
  analyseren, optimaliseren, converteren

  U wilt professioneel gevonden worden, nu en in de toekomst.
  Met alleen een website bent u er nog niet. 

 • E-mail marketing
  effectief, uniek, herkenbaar

  Wilt u uw klanten of bezoekers iets laten weten? Een nieuwsbrief is dan een onmisbaar medium voor de klantenbinding van uw bedrijf.  

 • Hosting & domeinregistratie
  voordelig, professioneel, bereikbaar

  Een goede domeinnaam is het halve werk! Heeft u een domeinnaam die u graag vast wilt leggen? Of wilt u advies ...  

 • Social media
  implementeren van Facebook, Twitter, Google+

  Social media: een communicatiemiddel met een groot bereik tegen lage kosten. 

 • Beheersystemen
  gebruiksvriendelijk, functioneel

  Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan voorop.

spacer
spacer

Beste bezoeker van Semweb.nl

Graag vragen we uw aandacht voor het volgende. Het kan zijn dat u deze website bezoekt omdat u in het verleden gebruikt heeft gemaakt van de diensten van SemWeb. Een tijdje geleden alweer is SemWeb overgegaan in Muskiteers.

Muskiteers? Just ja, met "it", verwijzend naar de term informatie technologie. Of in dit geval: digitale marketing. Het diensntenpakket dat SemWeb in het verleden aanbood is bij de Muskiteers vrijwel intact gebleven, hetzij uitgebreid en natuurlijk helemaal bij de tijd.

Waarom kiezen voor Muskiteers?

Onder het motto "je kunt slechts eenmaal een eerste indruk maken" creƫren de Muskiteers stijlvolle en professionele, maar bovenal effectieve online marketing. Hierbij kunt u denken aan full responsive website en webshops. Daarnaast ontwerpen de Muskiteers ook complete huisstijlen (logo, visitekaartje, briefpapier e.d.) en drukwerk zoals folders, flyers en posters.

Vraag een GRATIS quickscan aan bij Muskiteers

Ontdek hoe het maximale uit uw website gehaald kan worden en vraag een kosteloze quickscan aan. De Muskiteers zorgen voor een heldere analyse van uw website en geven u vrijblijvend advies.

Met vriendelijke groet,

Age-Harm Hilboezen
Muskiteers
SEMWEB